Aqua Park Jagodina

Aqua Park u Jagodini nalazi se u najlepšem delu grada u okviru sportsko turističkog kompleksa. Prostire se na 50 000 kvadratnih metara.

Sadrži 98 bazena za sportske i rekreativne aktivnosti sa vodenim atrakcijama za decu i odrasle, sistemom tobogana ukupne dužine oko 600 metara koji su budno praćeni od strane 15 spasioca sa licencom.

Olimpijski bazen je opremljen za održavanje plivačkih i vaterpolo takmičenja po FINA propisima.

Aqua park sadrži terene za mali fudbal, košarku, rukomet, odbojku, stoni tenis i igralište za decu sa ljuljaškama i klackalicama. Ceo Aqua park osvetljen je reflektorima za održavanje noćnih sportskih i kulturno – zabavnih manifestacija.

U okviru parka nalaze se objekti koji su potrebni za zabavu, uživanje, odmor, jelo i osveženje. Za sve posetioce obezbeđen je besplatan parking kapaciteta 1 200 automobila.


ulaznicaKarte za Aqua park Jagodina uskoro će se naći i na raznim drugim prodajnim mestima. Spisak i lokacija prodajnih mesta za Aqua park Jagodina biće uskoro dodati. Budite u toku i pratite nas na našem websajtu i facebook stranici. Dovoljan je samo „like“ i primaćete sva trenutna aktuelna dešavanja u Aqua parku Jagodina.